Termeni si conditii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul https://spotvisionlighting.ro (denumit in continuare Spotvisionlighting) implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Spotvisionlighting este administrat de SC EKO VISION METAL SRL cu sediul in Bucuresti, b-dul. Iuliu Maniu 616, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14679/2012, CUI RO31007882.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.Spotvisionlighting.ro fara o notificare prealabila.

Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

  1. Preturi si modalitati de plata:

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Preturile prezentate includ TVA (19%).

Puteti opta pentru una din urmatoarele modalitati de plata:
Ramburs (numerar la curier)
Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.
Achitarea numerar la primirea produselor implica un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat. Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.
Pentru persoanele juridice limita de plata este de 5.000 Ron pe zi.
Card
Plata cu cardul bancar se poate realiza doar online. Plata cu cardul online efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul (cu cardul) respectivei Persoane Juridice.
Spotvisionlighting vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale Bancii Transilvania. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.
Transfer bancar
La inregistratrea comenzii aveti posibilitatea sa alegeti plata prin transfer bancar. Plata se face in baza facturii proforme emise de catre Spotvisionlighting, dupa confirmarea disponibilitatii produselor. In cazul in care nu aveti cont bancar, puteti efectua depunere in contul Spotvisionlighting. Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul Spotvisionlighting a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii Dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforme.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.
Numerar la sediu
Daca doriti ridicarea comenzii de la sediul nostru aveti posibilitatea sa o achitati si numerar.
Pentru persoanele juridice, limita maxima de plata numerar este 5.000RON pe zi.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor afisate pe site precum si promotiile aferente. Ne rezervam dreptul sa solicitam plata integrala in avans in cazuri speciale.

Spotvisionlighting face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret incorect (art. 1303 Cod civil), Spotvisionlighting are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:
– preturile afisate pe site-ul Spotvisionlighting sunt rezultatul unei erori tehnice (pret incorect: pretul afisat este mult mai mic fata de pretul real al produsului);
– produsul/produsele comandate nu se mai afla pe stoc;
– tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
– datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site-ul https://spotvisionlighting.ro  sunt incomplete si/sau incorecte.

  1. Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre Spotvisionlighting, beneficieaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Pentru produsele care nu sunt insotite de un certificat de garantie emis de producator/importator, factura eliberata de catre vanzator serveste totodata ca si certificat de garantie si se solutioneaza la sediul SPOTVISIONLIGHTING prezentat in pagina de contact, prin repararea, inlocuirea sau stornarea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea SPOTVISIONLIGHTING, expedierea se va face prin intermediul firmelor de curierat. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

Garantia pentru produsele insotite de un certificat de garantie emis de producator/importator se solutioneaza in centrele mentionate si in conditiile specificate in acest document. Pentru acordarea garantiei este necesar sa pastrati certificatul de garantie in original.

Conform H.G. 448/2005 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), consumatorii au obligatia sa nu elimine DEEE ca deseuri municipale nesortate si sa colecteze selectiv aceste DEEE. Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X.

Departamentul tehnic SPOTVISIONLIGHTING poate fi contactat in scris sau telefonic la adresele si numerele de telefon prezentate in pagina de contact .

Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.

In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata (produs functional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse si eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de unitatea de service).

Operatiunile de service efectuate in perioada de garantie vor fi mentionate pe documente separate. Aceste documente devin partea integranta din Certificatul de Garantie. Perioada de garantie se prelungeste cu intervalul in care produsele s-au aflat in service.

Produsele neridicate de la unitatea de service in termen de 60 de zile de la finalizarea operatiunilor vor fi declarate abandonate si predate centrelor de colectare.

Produsele care nu pot fi reparate sau inlocuite cu alte produse cu performante similare vor fi stornate. Contul clientului va fi creditat (incarcat) cu valoarea facturii de storno. Comenzile care folosesc partial sau integral sume provenite din operatiuni de creditare vor fi livrate la sediu doar in baza prezentarii unui act de identitate valid (facturi persoana fizica) sau a unei imputerniciri (facturi persoana juridica).

  1. Drepturile de autor

Intregul continut al site-ului https://spotvisionlighting.ro , incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Spotvisionlighting sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul https://spotvisionlighting.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail sales@spotvisionlighting.ro

  1. Responsabilitati privind produsele

Spotvisionlighting nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “Politica retur produse“.

  1. Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Spotvisionlighting. In cazul unor eventuale conflicte intre Spotvisionlighting si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtualwww.Spotvisionlighting.ro.